Najděte svůj Velvet podle nálady

0

Slunečné léto přechází do podzimu, jehož sychravé počasí se nejlépe přečkává pod dekou s šálkem lahodné kávy. Ne náhodou se 1. října slaví Mezinárodní den kávy. Každé roční období má něco do sebe a pro každou náladu je k dispozici ideální společník. Objevte výraznou chuť kávy Jacobs Velvet a užívejte si radosti drobných okamžiků, které činí náš život veselejším.

Váš oblíbený Jacobs Velvet, dosud dostupný jako instantní káva, nyní nově naleznete i mezi zrnkovou a mletou kávou. Ať už však zvolíte kteroukoli z nich, bohaté aroma v každém šálku kávy Jacobs vám připomene, že svět kolem nás je plný báječných věcí. Najděte svůj Velvet! Najděte svoje wunderbar!

Instantní káva Jacobs Velvet Crema je dlouhodobě nejoblíbenější kávou na českém trhu. Nyní ji můžete v obchodech nalézt v novém designu. Produkt však zůstal naprosto stejný. Kromě sametové pěny se vyznačuje plnou, výraznou chutí s oříškovými tóny.  Doporučená maloobchodní cena instantní Jacobs Velvet Crema 200 g je 199,90 Kč. 

Vyzkoušejte zrnkovou kávu Jacobs Velvet Crema s intenzivní chutí, tóny koření a bohatým aroma. Připravte si lahodné espresso, lungo nebo cappuccino. Doporučená maloobchodní cena zrnkové Jacobs Velvet Crema 1000 g je 399,90 Kč.

Pokud hledáte něco jemnějšího, pochutnejte si na harmonické vyvážené chuti zrnkové kávy Jacobs Velvet Gold Crema. Ta je charakteristická lehkými oříškovými a cereálními tóny s jemným nádechem ovoce. Doporučená maloobchodní cena zrnkové Jacobs Velvet Gold Crema 1000 g je 399,90 Kč.

Pro milovníky turecké, filtrované či kávy z french pressu je tu nová mletá káva Jacobs Velvet Crema s vyváženou a bohatou chutí, která navodí pocit klidu a pohody. Doporučená maloobchodní cena mleté Jacobs Velvet Crema 250 g je 99,90 Kč.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Napište svůj komentář
Vaše jméno